Houten Naambord en Huisnummer,

Welkomstbord

We maken met de hand naam en huisnummer borden, wat begon met een soort bord is uitgegroeid tot een verscheidenheid aan borden, in alle soorten en maten zolang het maar van hout gemaakt is.
Kijk rustig rond en staat er niet tussen wat u zoekt mail ons dan vrijblijvend, wij gaan dan kijken wat we voor u kunnen doen.

Kijk gerust rustig rond, vind u niet wat u zoekt of wilt u afwijkende maten, mail me dan en ik ga kijken wat ik voor u kan doen. info@rwhoutidee.nl


Alles word met de hand beschilderd.
Tip! spray hem ieder jaar in met blanke lak dan houd u hem jaren mooi!

 

 

Hieronder ziet u in de galerij nog een paar aparte naamborden die ik voor de klanten mocht maken, heeft u ook een idee mail dan naar info@rwhoutidee.nl of vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op, alles word met de hand gemaakt!

Eigen idee en ontwerp, prima mail het me

Ik krijg vaak de vraag of we ook andere soorten maken, ja hoor alles is bijna mogelijk, mail me en ik ga kijken wat ik voor u kan doen, vaak ga ik het dan eerst maken en stuur u een foto zodat u kan zien hoe het geworden is, ik kan dan nog dingen veranderen als u dat wilt

Lijkt dit u wat en heeft u een idee, mail dan naar info!rwhoutidee.nl

 

info@rwhoutidee.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.