Zoekt u houten wegwijsborden voor bij uw bedrijf dan bent u bij RW Houtidee aan het juiste adres.

wij maken deze borden geheel naar uw wens.

zo kan uw klant gemakkelijk zien waar ze moeten wezen.

Het is meteen een sierraad voor uw tuin of bedrijfspand 

U kiest de tekst, de kleur, wel of geen afbeelding erop en natuurlijk de grote

wij maken een prijs opgave en gaan dan na uw akkoord aan de slag, u zorgt zelf voor de palen.

kan natuurlijk ook met een haakje aan de achterkant of met touw zodat u ze steeds weer opnieuw ergens anders kan ophangen.

Maar ook voor uw bedrijf is dit ideaal, denk aan uw rijpad, dan komen de klanten aan en vragen zich af waar ze wezen moeten, dan zijn de bordjes van RW Houtidee ideaal.

u kunt er zelf voor kiezen wat erop komt en de kleuren zo heeft u mooi 1 geheel.

Tegenwoordig zijn we vaak op festivals, braderieën en daar staan dan foodtrucks deze mensen willen je natuurlijk wel wijzen op hun truck, bent u zo iemand die zo´n heerlijk truck heeft dan zijn deze borden ook voor uw onmisbaar, mail ons voor de prijsopgave en sta voortaan met een prachtig bord op feesten en partijen, u steelt hier zeker de show mee!

Levertijd maximaal 12 werkdagen

prijsopgave na aanvraag vermeld hierin de grote van de borden die u wilt, de kleuren, de teksten, en of er een afbeelding etc. op moet, van ons krijgt u dan een prijsopgave na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Als ze klaar zijn sturen we u een foto met betaalgegevens, worden ze goed gekeurd door u dan gaan we ze geheel aflakken en na ontvangst van betaling sturen wij u de borden toe.

U krijgt dan een track en trace nummer, ophalen kan natuurlijk ook altijd op afspraak.